Comic,Manhwa,Shoujo(G),Shounen(B),Adult,Bloody,Action,Age Gap,Boys,Comedy,Drama,Romance,Villainess
🇭🇺HungarianTr From🇬🇧English
Publication:Ongoing
BATO Status:Ongoing
Read Direction:Top to Bottom
< 100 votes
0 votes
5
00.0%
4
00.0%
3
00.0%
2
00.0%
1
00.0%
Gondolj csak két fiúra, akik azt gondolják, hogy jó helyen vannak, jól érzik magukat a mindennapi életben. Semmi, ami megtörné a jövőre vonatkozó terveiket. És hirtelen nekiütköznek annak a másiknak, aki annyira más és távol áll attól, amit tudnak, hogy felrobbantja a világukat. De most valaki rájuk néz. Először látva őket. És annyira megindítja és hatalmába keríti őket ez az érzés, hogy készek lemondani minden másról, és megszökni minden elől, most rádöbbennek, mi volt a börtön.
Mivel találkoztak egymással, a világuk szétvált, ez olyan, mint egy ütközés. És most ők egymás horgonya, az egyetlen iránytű ebben az új világban, ahol elvesztek.
(Kérlek olvasd el az extra figyelmeztetőt)
Extra info
Ez a comic nem az enyém én csak magyarra fordítom azoknak akik esetleg nem annyira értik az angolt, vagy csak kényelmesebb így olvasni. Ha a fordítás valahol nem tökéletes, kulturáltan lehet nekem róla jelezni, de igyekszem kihozni magamból a maximumot. Ha nagyon igyekszek 2-3 naponként jön ki fordítás, de lehet hamarabb is. Ez az aranyos történet Z.Pico-é, ha esetleg az eredeti verziót meg szeretnéd tekinteni nézd meg a linkeket.
Resource info
Tapas: https://m.tapas.io/series/The-Boy-and-the-Wolf/info
Instagam: Z-Pico Official Art
Patreon: @zpico
Views
Total: 0/360 days: 3/180 days: 1/90 days: 0/30 days: 3/7 days: 3/24 hours: 0/12 hours: 0/6 hours: 0/60 minutes: 0
BATO Page Creation
[DELETED] at GMT
Chapters
Reviews
Upload